Nyaralás mobilházban Nyaralás mobilházban Búvártanfolyam a nyaralás alatt Családbarát üdülőfalu Vidáman nyaralunk Calik Kemping és Üdülőfalu Szardínia gyönyörű fehér homokos strandok Calik Kemping és Üdülőfalu Szardínia Baia mobilházak Kilátás egy Baia Lux mobilház elől Losinjban Naplemente után Mali Losinjban Poljana Kemping és Üdülőfalu Losinj Baia Superior mobilház Nyaralás mobilházban Nyaralás mobilházban Nyaralás mobilházban Nyaralás mobilházban Nyaralás mobilházban Nyaralás mobilházban Nyaralás mobilházban
Mobilházas és kempinges nyaralási ajánlataink

Hoppá! Akció!


Minden 2014. július 15-ig beérkező és kifizetésre kerülő foglalásra 5% engedményt adunk árainkból és eltekintünk a foglalási díjtól is.

2014. 06.28- tól beérkező igénylések esetén érvényes és nem vonható össze más akcióval!
Az akció 2014.07.15-ig illetve az üres szálláshelyek függvényében érvényes.Foglalás

A foglalások faxon illetve e-mailben intézhetők.
A foglalás minimális hossza a mobilházakban 2017. május 27. és 2017. június 10. között valamint 2017. június 24. és 2017. szeptember 09. között 7 éjszaka, fix érkezési nap szombat, a fennmaradó időszakban pedig három éjszaka választható érkezéssel.
A foglalás kizárólag a foglalást intéző személy nevére, illetve a foglalási űrlapon felsorolt személyekre érvényes.

A foglalás menete:

 1. A honlapunkon szereplő „Turisztikai szolgáltatásokra szóló foglalási igénylés” kitöltése és elküldése részünkre.
 2. Miután megkaptuk a foglalási igénylést, „foglalás-visszaigazolást” küldünk Önnek, amelyen szerepel a kiválasztott kemping-üdülőfalu, a szállástípus, az érkezés és a távozás dátuma, a bérleti díj pontos összege, illetve az előleg összege, amely a teljes költség 25%-a plusz a fix foglalási díj.
 3. Fizetés: A foglalást megrendelő ügyfélnek az előleget a „foglalás-visszaigazolás” kézhezvételét követő 10 napon belül, a fennmaradó összeget pedig legkésőbb a kemping-üdülőfaluba érkezés előtt 30 nappal kell kifizetnie (ez az akciós feltételek esetén is érvényes). Az érkezés dátuma előtti 30 napon belüli foglalások esetén a „foglalás-visszaigazolás” kézhezvételekor a teljes bérleti díjat ki kell fizetni.
 4. A fizetésre az alábbi két lehetőség áll az Önök rendelkezésére:

  1. Amennyiben Ön rendelkezik euró alapú devizaszámlával, akkor EUR-ban utalhatja el az összegeket, a foglalás- visszaigazolásban szereplő bankszámlaszámra.
  2. Amennyiben Ön nem rendelkezik euró alapú devizaszámlával, az utalását forintban is el tudja indítani részünkre a forintszámlájáról. Ez esetben bízza meg a bankot, hogy az utalandó összeget a napi árfolyamon euróra váltva utalja el a megadott bankszámlaszámra.

  Bármelyik lehetőség választása esetén, kérjük küldjön részünkre igazolást az előleg illetve a fennmaradó összeg elutalásáról (amennyiben az átutalással gondok lépnének föl, vagy késésbe kerülne, ezzel igazolhatja az utalás megtörténtét, megtartva ezzel a foglalását)!

 5. A végső befizetésről szóló elismervény kézhezvétele után visszaigazoló vouchert küldünk az ügyfélnek, amelyet a kemping-üdülőfaluba való érkezés után a recepción be kell mutatnia.

Az idegenforgalmi adót (ha van), illetve minden kiegészítő szolgáltatás díját közvetlenül a kemping-üdülőfalu helyszínén kell kifizetni.

FIGYELEM! A fenti fizetési határidők bármelyikének elmulasztása a foglalás törlésével járhat a foglalást intéző ügynök és/vagy iroda részéről, akik a szervezőnek okozott további károk fedezésére díjat számíthatnak fel.


Turisztikai szolgáltatásokra szóló foglalási igénylés

Az Ön neve:
Az Ön címe:
Az Ön telefonszáma:
Az Ön e-mail címe:
Üdülőhely:
Szálláshely típusa:
Felnőtt személyek száma :
Nyugdíjasok száma (60 év felett) :
Gyermekek száma (3-9 év):
Kisgyermekek száma (0-3 év):
1. utazó neve:
A szálláshelyre érkezés dátuma:
A szálláshely elhagyásának dátuma:
Ellátás:
Kijelentem, hogy a A foglalási feltételeket elolvastam és elfogadtam:
Egyéb üzenet:
Biztonsági kérdés - milyen nap van ma? Pl.: kedd